Seinäjoki

Seinäjoen kaupunki on ollut asiakkaanamme jo neljän vuoden ajan. Opettajille järjestämämme kampanjan yhteydessä sivistystoimen sairauspoissaolot tippuivat pitkäaikaiseen keskiarvoon nähden lähes 9 %. Taloudellisesti se tarkoitti yli 100 000 € säästöjä!

"Taloudellisesta näkökulmasta SeinäThlon (kampanjamme nimi Seinäjoella) on ylivertaisesti kustannustehokkain tyhy-toiminnan väline, jota Seinäjoen kaupunki tarjoaa työntekijöilleen. Mikään muu toimintamuoto ei tavoita ja innosta liikkeelle näin suurta henkilöstömäärää. Yhteistyö Suomen Huippukunnon kanssa on ollut alusta lähtien luontevaa ja joustavaa."

—Sinikka Pihlajamäki, henkilöstöpäällikkö

"Lyseolla SeinäThlon näkyy ja kuuluu ennen kaikkea kahvipöytäkeskustelujen aiheissa. Opettajat kertovat innokkaasti toisilleen uusista hiihto- tai uintisaavutuksistaan. Positiivinen näyttämisen halu nousee pintaan itse kullakin. Hiihtäessä tai hölkätessä huomaan ajattelevani, että kyllä minä vielä sen seuraavan merkinnän verran jaksan… ja vielä seuraavan… no ehkä vielä yhden. SeinäThlon on työyhteisömme yhteinen juttu, joka pitää minut ja muut lyseolaiset liikkeessä ja työkuntoisina!"

—Kaisa Isotalo, Seinäjoen lyseon rehtori

"Kampanjan aikana kahdelta meidän koulun liikkujalta on paino pudonnut yhden oppilaan verran."

—Riitta Kangasluoma, koulunkäyntiohjaaja

"Ainakin meillä kampanja motivoi porukkaa liikkumaan enemmän ja tekemään vaikka vähän pidempiä lenkkejä."

—Pääkirjasto

"Meidän työyhteisössä tämä on koettu hyvänä ja tsemppihenki on ollut käsinkosketeltavaa."

—Keskushammashoitola.

"Sain kakkostyypin diabeteslääkkeet pois ja siitä kiitos kuuluu osaksi tälle kampanjalle."

—Liisa Vehmas, esikoulun opettaja