Hymiksen salainen ihailija

29.5.2017

blogin kuva

Erään Hymis-onnistujan tarina

Olin ajatellut lähteä keventämisprojektiin jo ennen vuodenvaihdetta ja alkanut henkisen valmentautumisen sen toteuttamiseen. 


Työpaikan kuntoiluprojekti Fat to Fit alkoi heti alkuvuodesta ja sen aikana sain kevennysprojektini alkuun. Oli mukava huomata myös työkaverien kannustus kevennystavoitteideni tukena. 


Saimme tiedon työpaikalla Hymis-kampanjasta ja suurin osa työporukastamme lähti mukaan. Kutakuinkin alusta asti olemme väsymättä liikkuneet kuka minkäkin liikuntamuodon kimpussa, iloisella mielellä. Oli kiva huomata Hymiksen aikana miten työporukka puhalsi yhteen hiileen ja kannusti toisiaan jatkamaan liikkumista. Se tosiaan loi porukalle hyvän yhteishengen ja toi arkeemme rutkasti lisää energiaa. 


Olen pitänyt itseni vauhdissa ja saanut pudotettua reilusti kiloja. Eivät toki pelkät kilot ole saaneet minua iloitsemaan kampanjasta vaan myös positiivinen palaute muuttuneesta ulkonäöstä ja uudet kivat vaatteet ovat myös antaneet uskoa eteenpäin. Liikunnan lisäksi olen opetellut myös kampanjan ohessa kevyempää ruokavaliota ja saanut hyvän mallin mitä noudattaa niiden vielä pudottamattomien kilojen karistamisen jälkeenkin. 
Kampanjan aikana saadut vinkit erilaisista liikkeistä sekä Hymis-kampanjan vetäjän ja oman ryhmän johtajan kannustusviestit auttoivat myös pitämään virettä yllä. Kiitos niistä!


Kiitokset hyvästä Hymis-kampanjasta myös työkavereille ja kaikille muillekin jotka ahersitte kanssamme liikunnan parissa! Myös kiitos työnantajalle mahdollisuudesta osallistua kampanjaan. 

Lisää luettavaa

Hymis oli huippujuttu, kevään piristys -Hymisterveiset Veturiapteekilta

Veturiapteekki oli mukana Hymisspurtti-liikuntakampanjassa tukemassa lasten toimintaa.

Kertomus, mitä kaikkea hulluutta Hymis saa aikaan.

Kun vesilahtelaiset jostain innostuvat, he innostuvat tosissaan.

Lääkärin terveiset Hymiksestä.

Miten työhyvinvoinnista vastaava lääkäri näki Hymis-liikuntakampanjan toimivuuden

Tarina opettajasta, joka rakastui varainhankintaan.

Hymisspurtti - varainhankintaa, joka vie jalat alta.

KOLME… KAKSI… YKSI… HoisGo!

Tarina mitä Hymis sai aikaiseksi erään kyläkoulun opettajissa.