Mikko Joensuu

5.6.2017

blogin kuva

Hymis oli huippujuttu, kevään piristys -Hymisterveiset Veturiapteekilta

Ensimmäinen Hymisspurtti-liikuntakampanja on onnistuneesti takana. Itse kampanja ei poikkea merkittävästi jo viisi vuotta pyörittämistämme Hymis-liikuntakampanjoista.

Isoin ero on hyvän tekeminen ja lasten ja nuorten tukeminen näissä kampanjoissa. Se nousee myös esille Veturiaptekin joukkueenjohtajan Päivin kertomana.

"Hei!

Kiitos Mikko itsellesi, Hymis oli huippujuttu, kevään piristys, joka aktivoi meidän työyhteisön jäseniä liikkumaan ja nosti entisestään työpaikan yhteishenkeä.

Kiitos myös Kätönlahden 5B:lle, joka meidät haastoi. Hattua pitää nostaa heille ennakkoluulottomasta ja rohkeasta toiminnasta ottaa yhteyttä paikkakunnan yrityksiin haasteen merkeissä: mm. Osuuspankkkiin, S-kauppa Maakuntaan ja apteekkeihin. Nimistä ei käy ilmi, mutta kaksi kärkijoukkuettahan tulevat siis Kajaanin apteekeista. Me Veturin viilettäjät olemme Veturiapteekin porukka ja toiseksi tullut Lehtiksen liikkujat Lehtikankaan Apteekin väki. Kun lähdimme mukaan Hymikseen, apteekkarimme heitti meille tavoitteeksi, että yritetään ainakin voittaa Lehtikankaan apteekki. Nuoresta ja nuorekkaasta joukostamme löytyy kilpailuhenkisiä, jotka sytyttivät koko joukon. Lehtikangas tuskin tiesi tavoitteestamme, mutta kilpailu meidän välillämme muodostui kovaksi ja mikä riemu oli, kun sitten voitettiin.

Hymis oli kaikenkaikkiaan tosi mielenkiintoinen juttu. Monet sanoivat yllättyneensä kuinka paljon liikuntaa tuli, kun liikunnaksi laskee mukaan työmatkat ja koiran ulkoilutukset ym. Meidän muutenkin liikunnalliseen työyhteisöömme tuli yhteisiä juttuja. Yhdessä käytiin isolla porukalla keilaamassa ja kävelylenkillä ja muutamia saatiin mukaan suunnistamaan ja hiihtämään. Tästä on hyvä jatkaa. Iloinen voi olla myös siitä, että Hymis-joukkueessa oli mukana suuri osa työyhteisöstämme, se oli yhteinen juttu, jossa kaikki kantoivat kortensa kekoon.

Veturiapteekin viilettäjien puolesta kiitokset ja hyvää kesää!"

t. Päivi M.
 

Lisää luettavaa

Kertomus, mitä kaikkea hulluutta Hymis saa aikaan.

Kun vesilahtelaiset jostain innostuvat, he innostuvat tosissaan.

Lääkärin terveiset Hymiksestä.

Miten työhyvinvoinnista vastaava lääkäri näki Hymis-liikuntakampanjan toimivuuden

Tarina opettajasta, joka rakastui varainhankintaan.

Hymisspurtti - varainhankintaa, joka vie jalat alta.

KOLME… KAKSI… YKSI… HoisGo!

Tarina mitä Hymis sai aikaiseksi erään kyläkoulun opettajissa.