Ylihärmän yläkoulun matkailuryhmäläiset

29.5.2017

blogin kuva

Terveisiä Ylihärmän 8-luokkalaisilta

Me, 8.lk matkailuryhmä, saimme olla ensimmäisiä Hymisspurttin myyjiä. Aluksi saimme kuulla tästä meidän opettajalta. Meillä ei ollut mitään hajua mitä me tulisimme myymään. Eräs matkailutunti meille tultiin esittelemään mikä Hymisspurtti on ja mitä siinä tehdään. Saimme tietää myös, että voimme tehdä mainoksia Hymiksestä. Porukka oli utelias asian suhteen ja pian aloimme pohtimaan myymistä. 

Meidät jaettiin pieniin myyntiryhmiin, sen jälkeen aloimme miettiä yrityksiä, joille voisimme myydä Hymisspurttia. Saimme kasaan pitkän myyntilistan. Listalla oli pieniä yrityksiä ja jopa suuria yrityksiä. Kun aloitimme myymisen, niin kaikkia hieman jännitti. Mutta pikkuhiljaa myyminen alkoi sujua kuin vettä valaen. Onnistuimme myymän aika monellekin yritykselle Hymisspurtin. Paras juttu tässä oli se, että saimme jopa 51% kaikista tuotoista ryhmällemme. Ryhmämme sai olla myös mukana Hymiksen mainoksessa, jonka tekemisessä kaikilla oli kivaa.

Ryhmämme mielestä Hymisspurtti oli mukavaa vaihtelua normaalin myynnin sijaan. Vaikka alussa osa ryhmästämme ajatteli, ettei tästä tule yhtään mitään, loppujen lopuksi kaikki olivat tyytyväisiä Hymisspurtin myyntiin.

Lisää luettavaa

Hymis oli huippujuttu, kevään piristys -Hymisterveiset Veturiapteekilta

Veturiapteekki oli mukana Hymisspurtti-liikuntakampanjassa tukemassa lasten toimintaa.

Kertomus, mitä kaikkea hulluutta Hymis saa aikaan.

Kun vesilahtelaiset jostain innostuvat, he innostuvat tosissaan.

Lääkärin terveiset Hymiksestä.

Miten työhyvinvoinnista vastaava lääkäri näki Hymis-liikuntakampanjan toimivuuden

Tarina opettajasta, joka rakastui varainhankintaan.

Hymisspurtti - varainhankintaa, joka vie jalat alta.

KOLME… KAKSI… YKSI… HoisGo!

Tarina mitä Hymis sai aikaiseksi erään kyläkoulun opettajissa.