Jussi Simolin

2.5.2017

blogin kuva

Työhyvinvointia ja yhteistä tsemppihenkeä etsimässä

Olen töissä start-up -firmassa ja meillä on käytössä mahtava työhyvinvointikeino: Innolenkki -nimellä kulkeva 45 minuutin mittainen kokous.

Innolenkkiin jokainen halukas osallistuu puhelimen välityksellä ja tavoitteena on, että jokainen suorittaa jonkinlaista liikuntaa samalla keskustellen ”aihe on vapaa” -tyyliin. Itse olen ollut sienimetsällä ja eksynyt, juossut, kävellyt, seisoskellut paikallani, harjannut pihaa ja joskus istunut auton ratissakin. Tiedän, että Lassi on hölkännyt Aurajoen rannalla, Nuutti on ollut taloyhtiön punttisalilla Vantaalla ja Elina on kirmannut Helsingin kaunista merenrantaa. Aamu-uninen Mikkokin on joskus ollut mukana. Kovimmat urheilusuoritukset on tehnyt Tero, jonka hiekkamontun nousut ovat kuuluneet jokaisen nappikuulokkeisiin. Innolenkillä siis saa kuulua taustaäänenä 170 + sykkeen aiheuttama hengästyminen.

Innolenkkien aikana puheenaiheemme ovat vaihdelleet nuoruusajan urheilusaavutuksista historiallisen kirjallisuuden suosituksiin ja oman palvelumme markkinointi-ideoista talonhankkimishaasteisiin. Olen saanut selville, että oikeastaan kaikki muut kuin minä ovat kotoisin pohjanmaalta ja sen, että meitä on useampiakin Marvel -sarjakuvien ystäviä tiimissä. Jalkapallojoukkueen valmentamisesta olen myös oppinut aikamoisen määrän, tai niin ainakin luulen.

Innolenkit ovat tehneet firmastamme paremman työpaikan. Liikkuvaiset etäkokoukset ovat tarjonneet meille luontevan mahdollisuuden höpistä niitä näitä. Yhteisöllisyys liikunnassa tuo meille sekä fyysistä että psyykkistä hyvinvointia. Tässä Innolenkki ja Hymisspurtti ovat samanlaisia. Hymisspurtissa hoidetaan fyysisen hyvänolon lisäksi myös henkistä puolta. Parantunut yhteisöllisyys ja joukkuehenki ovat erittäin merkittäviä Hymisspurtin tarjoamia hyötyjä, jotka vaikuttavat suoraan firman tulokseen.

Liikunnallisin terveisin,

Jussi Simolin

Lisää luettavaa

Hymis oli huippujuttu, kevään piristys -Hymisterveiset Veturiapteekilta

Veturiapteekki oli mukana Hymisspurtti-liikuntakampanjassa tukemassa lasten toimintaa.

Kertomus, mitä kaikkea hulluutta Hymis saa aikaan.

Kun vesilahtelaiset jostain innostuvat, he innostuvat tosissaan.

Lääkärin terveiset Hymiksestä.

Miten työhyvinvoinnista vastaava lääkäri näki Hymis-liikuntakampanjan toimivuuden

Tarina opettajasta, joka rakastui varainhankintaan.

Hymisspurtti - varainhankintaa, joka vie jalat alta.

KOLME… KAKSI… YKSI… HoisGo!

Tarina mitä Hymis sai aikaiseksi erään kyläkoulun opettajissa.