Rekisteriseloste Suomen Huippukunto Oy 24.5.2018

Täytämme Suomen Henkilötietolain (HetiL 523/99, §10), Työelämän tietosuojalain (759/2004) sekä Euroopan Unionin Tietosuoja-asetuksen (General Data Protection Regulation, “GDPR” 2016/679) ja E-Privacy -direktiivin (Privacy and Electronic Communications Directive 2002/58/EC (E-Privacy Directive)) vaatimukset

Keräämme ja käsittelemme vain sellaista henkilötietoa, jota tarvitsemme palveluidemme tuottamiseen.

Hymis-liikuntapäiväkirja

Rekisterin ylläpitäjä: Suomen Huippukunto Oy


Rekisteriasioita hoitava yhteyshenkilö: Mikko Joensuu (mikko.joensuu@huippukunto.fi) Rekisterin nimi: Hymis-liikuntapäiväkirja palvelun käyttäjärekisteri


Rekisterin käyttötarkoitus: Rekisterin tarkoituksena on Hymis-liikuntapäiväkirja palvelun tuottaminen ja käyttäjäkunnan ylläpitäminen käyttäjän ja Hymiksen välillä.

Tietolähteet: Käyttäjän itsensä antamat tiedot Hymis-liikuntapäiväkirja palvelussa, verkkovalmennuksissa, verkkokauppaostoksissa sekä uutiskirjeen tilaamisen yhteydessä.

Rekisterin sisältö:
• Henkilötiedot (nimi, ikä sukupuoli)
• Yksilöllinen käyttäjätunnus
• Käyttäjän yhteystiedot (sähköposti)
• Käyttäjän biometriset tiedot (pituus, paino, ihannepaino).
• Käyttäjän liikuntaryhmät palvelussa
• Käyttäjän liikuntapäiväkirja merkinnät palvelussa
• Käyttäjän kotikunta/toimiala
• Käyttäjän työpaikka
• Käyttäjän lähettämät viestit palvelussa (viestin sisältö ja ajankohta) • Käyttäjän mainosklikkausten historia palvelussa

Käyttäjälle lähetetyt sähköpostit Hymis-liikuntapäiväkirja -palvelusta sekä mahdolliset uutiskirjeet ja kyselyt (viestin sisältö ja otsikko)
Hymis-liikuntapäiväkirjan tuloksista tehdään raportointia työyksikkö, toimiala, sukupuoli, paikkakunta ja työpaikkakohtaisesti. Yksilön merkitsemiä tietoja (liikuntasuorituksia, sairauspäiviä, painoa...) ei luovuteta missään tapauksessa kolmansille osapuolille.

Suojausperiaatteet:
Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina Koodiviidakko Oy:n palvelimella. Viidakko SaaSTM palvelun varmistetut tuotantopalvelimet sijaitsevat Helsingissä. Palvelintila täyttää Viestintäviraston määritykset A-Luokan tila. Tämä luokitus tarkoittaa, että tilassa on asianmukainen kulunvalvonta-, vartiointi-, sammutus-, tuuletus- ja riittävä virranvarmistusjärjestelmä. Palvelinten tilaa tarkkaillaan automaattisesti, ja tarkkailuohjelmisto hälyttää ylläpitäjille havaittuaan ongelman. Palveluilla on 24 - tuntinen päivystys.

Tietoliikenneyhteydet:
Palvelinkeskuksemme sijaitsevat paikallisten yhdysliikennepisteiden läheisyydessä, mikä takaa nopeat ja luotettavat yhteydet maailmalle. Palvelinkeskuksille tulevat yhteydet ovat aina vähintään kahdennettuja. Niiden kapasiteetti pidetään riittävänä ja niissä on 24 / 7 SLA. Tietoliikenneyhteyksiin liittyy nykyaikaiset ja tehokkaat palomuurit ja kytkimet.

Käyttäjän oikeudet

Sivustojen käyttäjällä on seuraavat oikeudet:

  • Tiedonsaantioikeus
  • Käsittelun rajoittamisen oikeus
  • Korjausoikeus
  • Oikeus tulla unohdetuksi
  • Suostumuksen peruuttamisen oikeus
  • Tietojen siirto-oikeus

Käyttäjällä on oikeus kieltää rekisterin ylläpitäjää käsittelemästä häntä kokevia tietoja suoramainontaa, etämyyntiä tai muuta suoramarkkinointia sekä markkina- ja mielipidetutkimusta varten. Voit poistaa omat henkilötietosi digitaalisista palveluistamme. Poistamme kaikki merkatut henkilökohtaiset tiedot Hymis-liikuntapäiväkirjasta puolen vuoden välein, jonka jälkeen säilytämme tietona

  • käyttäjän nimi
  • Käyttäjän sähköpostiosoite
  • Käyttäjän joukkue ja kampanja

Liikuntakampanjoissa tarjoamme yhteenvedettyä raportointia asiakkaillemme. Nämä raportit eivät sisällä terveystietoa. Jotkut raportit saattavat sisältää henkilötietoa (nimi ja työsähköpostiosoite), jos raportteja käytetään esim. palkitsemiseen.

Emme myy, vuokraa, lainaa tai luovuta nimeäsi, sähköpostiasi tai muuta henkilötietojasi kenellekään. Kuitenkin, jos yrityksemme tai sen osia myytäisiin toiselle yritykselle, asiakas- ja loppukäyttäjätietoja saattaa samalla siirtyä ostavalle osapuolelle.

Henkilötietojasi saatetaan siirtää kansainvälisten rajojen yli servereille, joita käytämme palvelumme tuottamiseen. Eri palveluidemme hosting-ratkaisut on kuvattu palvelukohtaisissa yksityisuusselosteissa.

Saatamme käyttää evästeitä (cookies) tarjotaksemme parempaa palvelua liittyen tunnistautumiseen, tietoturvaan, käyttäjän preferensseihin, palvelun suorituskykyyn, analytiikkoihin, tutkimukseen ja mainostukseen. Eri palveluidemme evästeiden käyttö on kuvattu palvelukohtaisissa yksityisyysselosteissa.

Tärkeimmät kolmansien osapuolien evästeet henkilötietojen käsittelyssä:

Google Analytics: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/

Facebook: https://www.facebook.com/help/cookies

Holvi-verkkokauppa: https://support.holvi.com/hc/fi/articles/360000899889-Tietosuoja-asetus#5

Mailchimp. https://mailchimp.com/legal/privacy/?_ga=2.86543899.2061019588.1527148573-1384736598.1527148573

Campwire: https://www.campwire.com/fi/privacy

Jos sinulla on kysymyksiä tai ehdotuksia yksityisyyteen liittyen, voit olla meihin yhteydessä osoitteen mikko.joensuu@huippukunto.fi kautta.